top of page

FRAKT & RETURER

FRAKT & LEVERANS 

Sverige:
Hemleverans med Postnord Varubrev: Paket levereras i brevlåda eller utanför dörr om det inte får plats. Leverans inom 3-5 arbetsdagar. En fraktavgift på 49kr tillkommer på beställningar under 500kr.

Leverans till ombud: Paketet skickas med Postnord till närmaste ombud och hämtas av mottagande kund, eller med fullmakt. Leverans inom 1-3 arbetsdagar. En fraktavgift på 89kr tillkommer på beställningar upp till 1000kr.

Övriga nordiska länder (Danmark, Finland & Norge): En fraktkostnad om 89kr tillkommer på samtliga beställningar. Vid köp över 1000kr tillkommer ingen fraktkostnad. Vi levererar dina varor till postombud genom Postnord.

NÄR OCH HUR FÅR JAG MITT PAKET?

Vi levererar dina varor genom Postnord.

 

Beställningar som läggs före klockan 15:00 behandlas normalt inom en arbetsdag och levereras inom 1-5 arbetsdagar, beroende på vilket leveransalternativ som valts av kund. Viss avvikelse från leveransvillkoren kan förekomma. Leveransen sker genom den fraktmetod du valt i kassan, antingen till brevlådan eller till postombud.

Det är kundens ansvar att ange rätt namn, c/o, adress. Kommer ditt paket i retur till oss på grund av felaktiga uppgifter betalar du frakten på nytt. Vi kan endast garantera vår hanteringstid på beställningen. Vi kan inte garantera postens leveranstider.

Vid stora kampanjer och högtider tackar vi dig för ditt tålamod och för din förståelse i att hanteringstiden i vissa fall kan bli något längre men vi ser naturligtvis alltid till att göra vårt allra yttersta för att du så snart som möjligt ska få motta din beställning.

RETUR & ÅNGERRÄTT

Retur

Skadade varor och reklamationer:
När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar så varorna inte är skadade eller defekta. Skulle varan vara felaktig eller skadad kontakta oss så snart som möjligt via e-post till adressen info@bonimedics.com så får du vidare instruktioner. Du har 3 års reklamationsrätt enligt Svensk lag.

Ångerrätt:

Enligt distansavtalslagen (lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler) har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange något skäl. Tidsfristen för ångerrätt börjar gälla dagen efter att du har mottagit din vara. Varan ska vara oanvänd och i ett oförändrat skick. På grund av hygieniska skäl förbehåller vi oss rätten att neka återbetalning om försegling på varan är bruten.

Kontakta gärna vår kundservice om du har fler frågor om returer.

Retur:

Retur sker till nedanstående adress:

StartUpPharma Int AB

Gustav III:s Boulevard, 169 72 Solna

Stockholm

Returporto betalas av dig som kund.

Återbetalning:
Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka hela varans belopp snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi mottog varan. Du får själv betala returkostnaden när varan skickats tillbaka.

Vi betalar sedan returkostnaden för att sända tillbaka ersättningsvaror.

bottom of page