Resultat

Klicka på bilderna nedan för att se våra kunders fantastiska resultat och läs om deras inspirerande behandlingar med våra produkter.

Före & Efter bilder

Före: Flicka biten av hund
Före: Flicka biten av hund

En ung flicka som fick ett bett i ansiktet från en vildhund fick rekommendationen att använda Pro-sil stiftet efter att ärret har börjat läka.

press to zoom
Efter: Flicka biten av hund
Efter: Flicka biten av hund

Resultatet efter 8 veckors användning från att det öppna såret blev ett ärr. Ärret läkte mer jämnt och lämnade nästan inga spår.

press to zoom
Acneärr behandlade med Pro-sil
Acneärr behandlade med Pro-sil

Denna kund använde Pro-sil för att jämna ut och minska missfärgningar från acneärr i ansiktet. Efter 8 veckor slätades huden ut och pigmenteringarna minskade markant.

press to zoom
Ärr på ögonlock
Ärr på ögonlock

Denna kund fick ett ärr som läkte fel efter en ögonlocksplastik. Efter att ha använt Pro-sil stiftet i ca 6 veckor slätades ärret ut och färgen blev jämnare.

press to zoom
Före: Pojke biten av hund
Före: Pojke biten av hund

Dylan, 10 år från England, blev attackerad av en hund och biten precis under ögat. I en video nedan berättar hans mamma om behandlingen med Pro-sil.

press to zoom
Efter: Pojke biten av hund
Efter: Pojke biten av hund

Det här blev resultatet efter 3 veckor med Pro-sil. Dylan, 10 år från England, blev attackerad av en hund och biten precis under ögat. I en video nedan berättar hans mamma om behandlingen med Pro-sil.

press to zoom

Från att en del av hans ansikte nästan hängde löst, till hur det ser ut nu

- Det är ett mirakel

Mamma till Dylan 10 år

 

Vad våra kunder säger:

"Mycket lättad över att ha hittat detta underbara ärrstift. Min dotter hade en olycka när hon snubblade och skar sig i ansiktet på min mountainbikes kedjerev. Det var en fruktansvärd tid för hela familjen. Jag måste ju säga att jag överlycklig för vad Pro-sil har gjort för hennes ärr. Resultatetet är helt fantastiskt. Det var så lätt att applicera och använda. Jag rekommenderar stiftet till alla."- Alan W

Hur fungerar silikonteknologin egentligen?

Silikonet bildar ett skikt som skyddar och återställer ärrets fuktbalans. Hinnan släpper dock igenom syre som gör att ärret kan andas. Silikonets partiklar är alltför stora för att tränga in och tas upp av huden. Silikon hjälper också att reglera kollagenproduktionen på ärrplatsen.

Bonimedics medicinska silikonprodukter kommer i olika former, däribland silikongel, silikonplåster och silikonstift.

Läs mer